Welcome to FCY ​​Hydraulics!

Babagan awake dhewe

Gambar Company

Fitexcasting punika Produsèn profesional saka produk hydraulic kang diadegaké ing China. Perusahaan makaryakke ing lapangan hidraulik: sales, layanan, desain lan construction saka sistem sing cocog. 

Products

pabrik kita nggawe kacepetan ngisor, torsi dhuwur orbit Motors hydraulic, Unit setir lan silinder hydraulic, kang digunakake digunakake ing mesin engineering, agricultural machinery, mesin mining Mesin ulam etc.

Cooperation

Duwe dibangun hubungan long-term karo akeh pelanggan jaban rangkah, bisnis kita wis thukul kanthi cepet. basa kita klien ngluwihi donya, karo panuku ing Amerika Serikat, UK, Prancis, Jerman, Belgia, Italia lan akeh kabupaten liyane.

Contact Us

Yen sampeyan pengin kanggo kerjo bareng karo kita ing sembarang cara, apa kanggo perdagangan umum utawa completion saka syarat OEM, hubungi kita saiki karo requirements.We pangarep-arep rinci duwe kesempatan makarya bebarengan karo perusahaan rauh.

pabrik Tour