Добредојдовте на девизи Хидраулика!

за нас

Профил на компанијата

Fitexcasting е професионална производител на хидраулични производи кои основана во Кина. Компанијата работи во областа на хидраулика: продажба, услуги, проектирање и изградба на соодветните системи. 

производи

Нашата фабрика е што помала брзина, висок вртежен момент орбитална хидраулични мотори, управувачот единици и хидраулични цилиндри, кои се широко користени во областа на инженерството машини, земјоделски машини, рударски машини и рибни машини итн

соработка

Има изградено долгорочни односи со многу странски клиенти, нашиот бизнис расте брзо. Нашата база на клиенти се протега низ целиот свет, со купувачите во САД, Велика Британија, Франција, Германија, Белгија, Италија и многу други земји.

Контактирајте не

Ако сакате да соработуваат со нас во било кој начин, без разлика дали за општа трговија или исполнување на условите OEM, ве молиме контактирајте со нас сега со вашата детална requirements.We се надеваат дека ќе имаат можност да работат заедно со вашата компанија наскоро.

фабрика турнеја