Mirë se vini në FCY Hydraulics!

Motori BM3

Përshkrim i shkurtër:

Ai përshtat dizajnin gerolor, i cili ka një saktësi më të lartë të shpërndarjes dhe efikasitet mekanik.
Dizajni i kushinetës me rrotullim të dyfishtë, i cili ka një kapacitet më të madh të ngarkesës anësore.
Dizajni i besueshëm i vulës së boshtit, i cili mund të përballojë presion më të lartë dhe të përdoret paralelisht ose në seri.
Drejtimi i rrotullimit të boshtit dhe shpejtësia mund të kontrollohen lehtësisht dhe pa probleme.
Një shumëllojshmëri e llojeve të lidhjeve të fllanxhës, boshtit të daljes dhe portës së vajit.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Karakteristikat karakteristike:
Ai përshtat dizajnin gerolor, i cili ka një saktësi më të lartë të shpërndarjes dhe efikasitet mekanik.
Dizajni i kushinetës me rrotullim të dyfishtë, i cili ka një kapacitet më të madh të ngarkesës anësore.
Dizajni i besueshëm i vulës së boshtit, i cili mund të përballojë presion më të lartë dhe të përdoret paralelisht ose në seri.
Drejtimi i rrotullimit të boshtit dhe shpejtësia mund të kontrollohen lehtësisht dhe pa probleme.
Një shumëllojshmëri e llojeve të lidhjeve të fllanxhës, boshtit të daljes dhe portës së vajit.

Parametrat kryesorë teknikë

Zhvendosja (ml/r)

100

160

200

250

315

400

Rrjedha maksimale (lpm)

 

Vazhdim

50

50

50

50

50

50

Int

60

60

60

60

60

60

Shpejtësia maksimale (RPM)

 

Vazhdim

450

281

226

180

147

121

Int

540

337

272

216

177

142

Presioni maksimal (MPa)

 

Vazhdim

14

12.5

12.5

12

12

11

Int

16

14

14

13

13

12.5

Maks.Çift rrotullues (NM)

 

Koni

178

272

330

392

499

581

Int

216

306

357

424

540

660  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni