Mirë se vini në monedhë të huaj Hidraulikë!

PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

Fitexcasting është një prodhues i produkteve hidraulike të cilat të vendosura në Kinë. Kompania operon në fushën e hidraulikë: shitjet, shërbimi, projektimin dhe ndërtimin e sistemeve përkatëse. 

Fabrika jonë është bërë me shpejtësi të ulët, të lartë çift rrotullues motore orbitale hidraulike, njësitë drejtues dhe cilindra hidraulike, të cilat janë përdorur gjerësisht në makineri inxhinierike, makineri bujqësore, makineri minierave dhe peshkimit ...

LAJME

Panairi i 126 Canton
Panairi i 126 Canton
Ekspozita Brno MSV Exhibition
Ambasadori kinez në repub Çeke ...