Wilujeng sumping di FCY Hydraulics!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Fitexcasting mangrupakeun produsén profésional produk hidrolik nu ngadeg di Cina. Pausahaan ngoperasikeun dina widang hydraulics: jualan, jasa, rarancang jeung konstruksi sistem pakait. 

pabrik urang geus nyieun speed handap, torsi tinggi motor hidrolik orbital, unit steering na tabung hidrolik, nu loba dipaké dina mesin rékayasa, mesin pertanian, mesin pertambangan jeung fishery ...

wartos