Добредојдовте на девизи Хидраулика!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Fitexcasting е професионална производител на хидраулични производи кои основана во Кина. Компанијата работи во областа на хидраулика: продажба, услуги, проектирање и изградба на соодветните системи. 

Нашата фабрика е што помала брзина, висок вртежен момент орбитална хидраулични мотори, управувачот единици и хидраулични цилиндри, кои се широко користени во областа на инженерството машини, земјоделски машини, рударски машини и рибни ...

ВЕСТИ