Welcome to FCY ​​Hydraulics!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Fitexcasting punika Produsèn profesional saka produk hydraulic kang diadegaké ing China. Perusahaan makaryakke ing lapangan hidraulik: sales, layanan, desain lan construction saka sistem sing cocog. 

pabrik kita nggawe kacepetan ngisor, torsi dhuwur motor hydraulic orbit, Unit setir lan silinder hydraulic, kang digunakake digunakake ing mesin engineering, agricultural machinery, mesin mining lan perikanan ...

NEWS

Ing 126th Canton Fair
Ing 126th Canton Fair
Pameran Brno MSV Exhibition
Cina duta kanggo Ceko repub ...