Welcome to FCY ​​Hydraulics!

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa info aja kita perlu kanggo nyedhiyani kanggo ukuran munggah jinis motor hydraulic?

Jawaban: Biasane kita perlu kanggo nyedhiyani dimensi soyo tambah saka motor hydraulic.

Do FCY ​​hydrualics duwe jumlahe mimium?

Jawaban: Ya, kita perlu kabeh pesenan internasional duwe jumlahe minium aktif.

Can FCY hidraulik sumber liya kang ora ditampilake ing website?

Jawaban: Ya, hidraulik FCY bisa nyalurake sawetara saka sudhut produk hydraulic kanggo ketemu kita pelanggan kabutuhan individu.

Apa jinis pembayaran sampeyan setuju?

Jawaban: Sampeyan bisa nggawe pembayaran rekening bank: 30% ing advance, imbangan 70% marang salinan B / L.

Pengin KARYA WITH US?