Добредојдовте во FCY Hydraulics!

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Кои информации треба да ги обезбедиме за да го зголемиме типот на хидрауличниот мотор?

Одговор: Вообичаено ни треба да ги дадете димензиите на монтирањето на хидрауличниот мотор.

Дали FCY hydrualics имаат минимална количина на нарачка?

Одговор: Да, бараме сите меѓународни нарачки да имаат постојана минимална количина на нарачка.

Дали FCY hydraulics може да снабдува други производи што не се прикажани на веб-страницата?

Одговор: Да, FCY хидрауликата може да обезбеди широк спектар на хидраулични производи за да ги задоволи индивидуалните потреби на нашите клиенти.

Какви видови на плаќање прифаќате?

Одговор: Уплатата можете да ја извршите на нашата банкарска сметка: 30% однапред, 70% салдо наспроти копијата од B/L.

САКАТЕ ДА РАБОТЕТЕ СО НАС?